A Randy Orton story I.

 2009.06.06. 02:11 by: C21

Randy Oroton, a nem normális. Átvesszük, hogy mi történt, micsoda hihetetlen események vezettek el oda, hogy most ő a WWE Champion. Előre szólok, a nyugalom megzavarására alkalmas történetek is lesznek, akik nem ismerik a pankrációt, azokat elején az ideggörcs rángatja, akik szeretik azokat meg a durvulens megmozdulások. This will be awesome!

Az egész ott kezdődik, hogy 2008 végén, a RAW szervezet GM-je(general manager) Mr. Vince McMahon pénzt osztogat. Nagy buli mindenki pörög, amíg egyszer csak fémcsattanások, szikrák, és rádől az egyik fémtábla. Nagyon nagy gond van, ezt mindig onnan tudjuk, hogy elő kerül a nyak-merevítő mandzsetta. 6 hónapra kényszerpályára kerül, ami alatt a lánya, Stephanie McMahon veszi át az irányítást. Na ő nagyon tróger, kihasználja hogy uralja az egész bandát. Itt kerül konfliktusba barátunkkal, és elindul a lavina.

Szóval Randy elbattyogott Stephanie-hoz, hogy „Ugye nem fogsz kirakni a szervezetből?” erre a lány felállt, és felpofozta őt. Ezt nem javasolnám egyetlen nőnemű olvasónak sem, mert általában erre a válasz egy akkora állas, hogy akkorát még szerencsétlen Rihanna sem kapott. De Orton haver keményebb ennél, inkább előveszi a csúnya nézését. Ez a nézés, ami nélkül nem lehetsz pankrátor. Csúnyán nézni mindig kell, ha megvernek, de vissza akarsz vágni, vagy ha olyat vernek meg aki a barátod, vagy ha bármi olyan van amikor a düh kiül az arcodra.

Eljött a nagy visszatérés napja, Mr. McMahon visszalépked a ringbe, ahol Randy Orton várja, és elmondja, hogy lánya nem volt jó kislány, és bocsánatot kéne kérnie. A jó apa azonban kiáll a lánya mellett, és tetovált barátunktól várja el ugyanezt. Csúnya nézés előkapva. Mivel nem nagyon változik a helyzet, ezért a GM elmondja, hogy ha nem kér bocsánatot, akkor kivágja a szervezetből, mint öreganyám a pontokat a Tetra-pack-os dobozról. Csúnya nézés. Mr. McMahon erre: „Randy, ezennel te ki….” és már repül is a pofon a fejére, amitől térdre esik az elnök úr. Ha már pont szintben van, akkor egy talpas is megy arcba, majd a négykézlábra ereszkedett áldozatot lendületből fejbe rúgja.

A sérülés elég súlyos, nyak-merevítős szintű. Ez a fejberúgás indít el mindent, és a mozdulat még visszatér. Szerencsére, mert marha nagy poén! Pár héttel később van a No Way Out nevű PPV(pay-per-view) esemény, ahol Randy Orton Vs. Shane McMahon, szabályok nélküli, mindent lehet meccs van. Igen, ügyes vagy ha rájöttél, Shane, Mr.McMahon fia. Bosszút áll apjáért, egy nem akármilyen harcban. Össze visszadobálják egymást, Orton-t szájon keni egy székkel, majd őt vágják ketté egy asztalon. A végső mozdulat viszont Randy kivégző mozdulata, az R-K.O. Mindenkinek van kivégző mozgása, ezzel zárja le a bunyót. Van, akinek marha ciki, meg tökbéna, de van akinek nagyon látványos. Barátunké az utóbbiba tartozik. Nyer is.

Az R-K.O.

Ilyenkor szokott jönni a visszavágó, mert vissza mindig kell vágni. Anélkül nem pankráció a pankráció. A következő Raw esten, meg is történik ez, megint agyba főbe verik egymást. Most Shane kezdi bevinni a kivégző mozdulatát a Coast-To-Coast ugrást, ami abból áll, hogy amikor kiverte a szart az ellenfeléből, nekifekteti a sarok póznának, egy fém kukát rak az arca elé, amit a gumikötelek közé passzentosít, majd a vele szembe lévő sarokpózna tetejére felállva, talpal beleugrik a kukába, amibe belegravírozódik az opponens elkámpicsorodott ábrázata. Gyémánt keménységű finishing move! Na de ezt nem sikerül bevinnie most, mert megjelenik a Legacy másik két tagja. (A Legacy három emberből áll, Orton, diBiase, Rhodes) Rhodes-ék leverik Shane-t, átadva Ortonnak, aki él az alkalommal, és a négykézláb lévő McMahont nekifutásból fejberúgja.

Ekkor befut húga, aki mint tudjuk Mr McMahon lánya, és sikítozik, hogy „jajj jajj, nagyon elvertek!” Majd feláll és elkezdi Randy-nek megmagyarázni, hogy ez most ritka szar húzás volt, de úgy tűnik, hogy inkább ez a morális ráhatás nem fog bekerülni az év top 5 döntésébe. Randy elfordul egy pillanatra, majd megcsípi a butabogár, és Stephanie megízleli az R-K.O.-t!! Egy csaj! Akkorát kap mint a huzat! Ez a mozdulat az egész pankráció történetben nagyon komolynak számít. Ezzel azonban kihúzta a gyufát Orton pali. Ugyanis barátokközti fordulat jön, vigyázz, Stephanie, nem csak a Raw GM-jének lánya, hanem Triple H felesége is, aki az egyik legnagyobb pankrátor sztár. Többszörös bajnok, és durva erős. Fel is fut a ringbe, (ilyenkor általában mindig előkerülnek az érintettek a színfalak mögül) és eszméletlen felesége felett, előveszi az ő csúnya nézését. Ami az egyik legdurvább, amit láthatsz. Felduzzasztja az ereket a nyakán, fújtat, és nagyon lapít. Látszik, hogy ő most kurvamód felhergelte magát. Nem is csodálom.

A következő részben magdi anyus megsúgja Tripple H-nek, hogy hol bujkál Randy Orton, de lehet, hogy egész más dolgok történnek, gyere vissza, és majd meglátod. Az olvasói kommentek jó dolgok. Csapassátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://pankracio.blog.hu/api/trackback/id/tr141166706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismoah 2009.08.01. 23:10:35

Fojtasd a blogot! :D

fortuna33 2009.08.13. 08:27:33

Légyszi folytasd érdekel minden ami Orton-nal kapcsolatos.Főleg a friss infók.

Raven 333 2010.02.18. 23:16:11

haljátok mekkora genyó ez az orton
mindig ezt csinálja.
szerintem valami ilyenkor bekattan az agyábba, vagy mi.

Raven 333 2010.02.18. 23:17:14

igen ,igen folytasd teccik ez az oldal legalább informálódunk

Colyto 2011.01.02. 18:44:15

Az eddigi írásaid nagyon tetszenek. Könnyed stílusú, mégis benne vannak a fontos dolog, élvezet olvasni! :D Folytasd, ez nem is kérdés! ;)

Ki más? 2012.06.04. 19:19:26

Nagyon jóó!:) Minden le van ebben írva, és a szóhasználatodon kivagyok:"D
süti beállítások módosítása