A Randy Orton story I.

 2009.06.06. 02:11 by: C21

Randy Oroton, a nem normális. Átvesszük, hogy mi történt, micsoda hihetetlen események vezettek el oda, hogy most ő a WWE Champion. Előre szólok, a nyugalom megzavarására alkalmas történetek is lesznek, akik nem ismerik a pankrációt, azokat elején az ideggörcs rángatja, akik szeretik azokat meg a durvulens megmozdulások. This will be awesome!

Az egész ott kezdődik, hogy 2008 végén, a RAW szervezet GM-je(general manager) Mr. Vince McMahon pénzt osztogat. Nagy buli mindenki pörög, amíg egyszer csak fémcsattanások, szikrák, és rádől az egyik fémtábla. Nagyon nagy gond van, ezt mindig onnan tudjuk, hogy elő kerül a nyak-merevítő mandzsetta. 6 hónapra kényszerpályára kerül, ami alatt a lánya, Stephanie McMahon veszi át az irányítást. Na ő nagyon tróger, kihasználja hogy uralja az egész bandát. Itt kerül konfliktusba barátunkkal, és elindul a lavina.

Ez a legelső mondat amivel találkozik az ember, ha a pankrációról beszél. Igen, tök kamu az egész, nem is tosszák szét egymás fején az asztalt, ami kettétörik az előre be volt repesztve, amikor megüti akkor elüt a füle mellett, és nem is térdeli izomból herén egymást mindenki hetente háromszor. Előre meg van beszélve. Ennek ellenére a kommentátorok úgy izgulnak, hogy majdnem kiesnek a székből, és csodálkoznak egy nagy „ütés” láttán, hogy mekkorát kapott a pali.

A lényeg, hogy úgy nézd, mint egy műsor. Tök poén az egész. Sokan azt mondják, hogy Amerikában benyalja a nép hogy ezek tényleg összeverik egymást, de nem. Ott röhögnek ők is a ring mellett, és a nézők 30-40%-a kis szaros kiskölök, akiknek apu biztos elmondja, hogy „fiam, az neki nem fáj, csak úgy tesz!”. A Barátok Közt-ben se tolja meg a Géza azt a szőke csúszdaorrú lányt igazából, sőt. Állítom hogy a térdelőrajtot se gyakorolják egymáson, mégis egy ország meg van vadulva érte. Szerintem akkor inkább WWE!

Indul a mandula!

 2009.05.20. 11:40 by: C21

Pankráció blog. Elindul a blog, ki tudja hol áll meg. A lényeg, hogy itt mindent szabad, kivéve önkielégítős videókat feltölteni. Próbálkozzunk a pankrációval, azon belül is a WWE-vel foglalkozni.

Nem vagyok szakértő! Sőt néha azt sem tudom mi történik, lehet hogy tök hülyeséget írok. De azért nagyjából képben lehet lenni ha az ember rendszeresen nézi. Tehát minden kritikát elfogadok, biztos igazatok van.

Moderálás csak nagyon durva esetben lesz, helyesen írni egyáltalán nem tudok, ha bárkinek van kedve írni posztot bármi ide kapcsolódóval, azt felrakjuk. A blog indulását Batista barátom is üdvözli: